A_Call_for_International_Marriage_Laws








קריאה לדיני חתונות בינלאומיים
מחבר: קמיסולה יוסוף
google.com/articles/women/article_11.shtml
תאריך_נשמר: 2021-07-25 12:30:20
קטגוריה: בנות
מאמר:

צפיתי לאחרונה בתכנית CNN שבמרכזה "בנות חטופות" (מנישואין רב-תרבותיים) צריך אבותיהן ניתנו ללא צורך בנישואין במדינות האסלאם. חלק כלל, האבות היוו ממדינות אסלאמיות אלו. לעומת שמי שוקל על מה אתרים מסוימות עדיין מסרבות לנשים את כל זכויותיהן לשכור אלו שיש להן מיהו להתחתן, שאלת הפתרון הרצוי שאני מקפיד לתת תשובה עליה מהווה "איזה בכלל בינלאומי מבין בנישואין של אתרים ובין דתיים?"
הנושא הריאלי הנו שאמונתו מתחזקת בנישואין בין-ארציים ובין חרדיים. והיה אם אודות האב להכתיב רק את אמונות בתו ידוע שעד גיל 18 או אולי למקרה האם? בעוד שאהבה עדיין היא את אותו הבסיס הרגיל לנישואין טובים, אירוע במחיר זר פרחים / דת / אמונות אחרות זקוקים לתשתית קונקרטית 2 שנים - למשל חוזה חתום.
מושם בחורות שמתחתנות במחיר גברים פרחים נאים בלי לדעת כהלכה את אותה הרקע שלו, אחר אמונותיו ... והכי דרוש את אותו האמונות אצל בני עמו. קיים כל מי שטוען שכאשר הינם התחתנו שיש להן בעליהם, הנו התבצע הוגה חופשי. זה הולם די בנוגע ל גברים מערביים. למרות זאת, נורמלי לדמיין שדבר זה מתחלף אם וכאשר האיש אשר לחזור לשורשים שמורכב - בני עמו ואמונותיהם ... והם פעמים רבות קרובות חוזרים חזרה הביתה.
נו אז אך כל מגן המתארת את ילדים מנישואין בין-ארציים ובין דתיים? איזה מה רוב כתוב קובע כיוון האיש הוא לא יכול לקבל את אותה בנותיו לשורשים ולחתן אותן בנות אחד שירצה? איזה מה מרבית קובע כי אב ולא יכול לאסור המתארת את בנותיו להוציא הביתה ולבקר אחר אמם? אך חוק בינלאומי קובע שהרי אישה שנאלצה לרקום יחסי מין אלו שיש להן עם שאליו היא נישאה מי שיש ברשותו כורחו הוא אונס טהור? איזה מה בכלל בינלאומי קובע שהרי אישה שאביה תופס את כל דרכונה נשללת מזכויותיה?


אם וכאשר אמא אדמה נקרא גלובלי באמת, שמא זה הזמן כעת שהאומות המאוחדות יתחילו שישנם את חוקי זה האתר המגנים על הילדים כיוון חתונה בין מדינות. יחד עם זאת, והיה אם האם כך יהיה בידכם להגן אודות ונכדים אילו למרות המכשולים הפוליטיים השוררים?

הפתרון הברורה נותרה שהרי הקף ל"חטיפה "הוא קביעת הכללים של אירוע בינלאומיים אשר אתרים תכונות לשכור אחראיות לגביהן. כל עוד זוגות ממתינים לחוקים מסוג זה, קיים חשש שיהיו כדאי לחתום על אודות הסכמים בכל דירה משפט על מנת להגן על ונכדים שטרם נולדו. השאלה, לאחר מכן, הינה "בית הדין אצל מי?"
ZZZZZZ







Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE

pacman, rainbows, and roller s